Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M12i81l50a16n 55K28e92s31l

5. 12. 2018 23:13

Jak je to?Právo EU prý platí u nás od 8.srpna letošního roku.Jestli se Babiš něčeho dopustil tak to bylo převážně před tímto datem a to platily ještě naše zákony.Dotace dostal dříve než u nás začalo platit,proč by je měl vracet.Také těžko chápu,že platí hned po jeho vyhlášení.Nějaká doba na přizpůsoben by měla být.Nehledě na to,že by to alespoň formálně měl odkývat parlament,senát a prezident.Jsem právní analfabet možná,že se pletu.

4 0
možnosti

Je to dobrá zpráva, pokud chceme být součástí vyspělého světa a právním státem. Je se tak možné dovolat práva i proti místním mafiánům a zkorumpovaným soudům.

1 1
možnosti

Jako že před EU byla podle vás korupce legální, jo?

0 0
možnosti

Divím se, že nevíte, že právo EU je nadřazeno našemu (pokud není v rozporu s naší ústavou). Ještě jste neslyšel o změnách našich zákonů tak, aby byla implemantována zákonná opatření EU. Zajímáte se vůbec o politiku (o které tady stále píšete)?

PS: Že vy jste hlasoval pro vstup?

2 0
možnosti
Foto

Lepší být chudším a sám sebou, než o něco bohatším otrokem.

6 0
možnosti

Zasloužená karma. R^

4 0
možnosti

:-)........Trefil jste se! Byli jsem mezi vítězi druhé světové, to bylo výborné. Historie se opakuje. Němci nás s Francouzi zase budou likvidovat. A mnozí, jak vidno z diskuse, tomu fandí.

Národní buditelé, to jsme to dopracovali ! R^R^R^

6 3
možnosti

Jak jste hlasoval v referendu o vstupu? Vspomeňte si - byl jste nadšen.

0 0
možnosti

Ano, je to dobře. Jako jeden z hlavních argumentů proti Unii je „zachování národní suverenitu“, což je eufemismus pro umožnění Rusům, Číňanům spolu s oligarchy Klausovy a Zemanovy doby řídit si věci v Česku pěkně po svém, bez Unie.

https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=667033

4 2
možnosti
Foto

Proboha, konečné slovo o proplacení nebo neproplacení dotace má vždy její plátce. A plátcem je zde EU a nikoliv Česká republika. Ten nářek nad nadřazeností evropských zákonů nad českými zákony je tedy úplně mimo.

9 3
možnosti
Foto

Evidentně vůbec nechápete mezinárodní souvislosti. Fungujeme v určitém prostoru a prostředí a nejsme izolovaný stát. A dobře je to i proto, že zákonodárci nemohou v nějakém pohnutí mysli schválit mezinárodně nepřijatelné zákony.

10 2
možnosti
Foto

k čemu potom máme vlastní zákony a Parlament, když rozhodující jsou ty z Bruselu?

3 0
možnosti

Autore, co je to ZPÁVA ?

Přečtěte si po sobě aspoň ten nadpis.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS