Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

Souhrn v odpovědi k mému kontra- článku! Nemám nic proti názoru jakéhokoliv pisatele na cokoliv. Pouze zájemce o přečtení a tím otevření psaného slova, by měl mít představu o skutečném obsahovém zaměření článku. Nu a k tomu slouží právě ten úvod, který si přečteme před "kliknutím" - nic víc.

0 0
možnosti
ML

Ještě byste se měl ve svém blogu zastat těch slušných lidí, které prezident neustále uráží.

0 0
možnosti
MP

Hm, když uvážím, že mnohem mírnější a slušnější články putovaly do HydeParku......

Tak takový je ten kodex blogera? Ať se jdou teda s kodexem vycpat:-(

0 0
možnosti
PB

..... mám z teho blogera radost,- a dvojnásobnou radost mám z (ne)reakce adminů, keří mu posvětili to skvělý finále o "debilovi"!,- ..... mi dycky smázli glosu v níž sem si dovolil opravdového debila titulovat debilem, ale vodedneška to máme posvěcený na nejvyšší úrovni !,-.... narovinu,- autor tej statě je pravej, nefalšovanej debilV!

2 1
možnosti
Foto

V Čechách se odedávna říká: Na hrubý pytal hrubá záplata. Anebo: Sklízí, co zasel. Anebo: Jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá. A tak dále a tak podobně. Spíše se divím, že se ještě najdou obhájci někoho, kdo představuje tak strašnou směsici arogance,hulvátství, povýšenosti, mstivosti a kolaborantství.

6 0
možnosti
ZB

Co je na tom špatného napsat,že se prezident chová jako debil,když je to pravda?Stáří v kombinaci s alkoholismem prostě vede u někoho k morálnímu rozkladu a poruše osobnosti,s tím se nedá nic dělat....

8 0
možnosti
NM

...když budu brát v úvahu nadpis tak je nejvyšší čas neb to zavání vším možným,co se schovává za demokracii a žongluje na hraně citů a divných a pozdních emocí aco je horší!!!! na vyřčených polopravd ve svůj prospěch myslím tím výroky premiéra a jeho nohsleda Chovance...a odbočím vážení pozorujete růst ambicí tohoto pána od " Lánského puče" kdy odhadl stav věcí a vrhnul se zcela do náruče Sobotky a proto si oba navzájem krejou záda...věřím,že i když opožděně tak pravda vypluje na povrch a potom bude ale velice zle!!!!!!

0 1
možnosti
Foto

... viďte...mít prostě shovívavost, že s noblesou v těle se fakt nemůže narodit každej...

5 0
možnosti
NM

...víte ,že slovo noblesa mám od určité doby spojené s určitou osobou a proto mu nevěřím....

0 1
možnosti
Foto

Bývá tu zvykem polemizuju li s něčím, dát odkaz...

1 0
možnosti
Foto

Přesně, pár dní jsem na blogu nebyl a vůbec netuším, co a o čem chtěl autor naznačit...:-/

1 0
možnosti
MB

Ten původní článek je napsán skvěle :-P

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS