Diskuse

Pan Andrej Babiš - politik s odvahou

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

Tak něco k té diskusi. Souhlasím se slovy, které kdysipronesl prezident ČR M. Zeman „ jenom blbec nemění své názory“! To znamená, že chápuvývoj událostí v souvislostech a osobních prožitků. Jako ostatní jsemprocházel mládím, středním věkem a teď stářím. Pocházím jak jinak to pojmenovatz obyčejné v tehdejším názvu dělnické rodiny, dnes snad zezaměstnanecké rodiny nevím přesně. A politické děje i v současnosti nejsou kamennými řády,jak jsem je v celku podrobně popsal v mých předchozích článcích. Toznamená, že jsem „nepřevlekl kabát“ jenom jsem si musel připustit a uznat, žekomunistickou ideologii historie na "milost" nevzala nic víc! Nezapadá do"přírodních zákonů" co jsou přírodní zákony se asi ví to by mělo k vysvětlení stačit. Jo ještě- nebyl jsempřed revolucí předsedou podnikového výboru KSČ ale ROH – Revolučního odborovéhohnutí. Politiky bylo poskrovnu té se věnovala podniková KSČ odbory o organizovánízájezdů po republice, rodinné rekreace, tři turnusy pionýrského tábora,podnikové rekreace mikulášské nadílky. Aleano též MDŽ, oceňování vítězů socialistických soutěží, Brigád socialisticképráce, Bral jsem to jako práci pro lidi, netvářili se tenkrát nazlobeně.

A k té současnosti vždyť jsem dnes 17. února slyšel vezprávách, že by šla do vlády ČSSD i s KSČ tak najednou i s „čertem“ jenomaby pan Sobotka se znovu stal předsedou vlády! „Zaťaté“ ideologie a nepodložené předsudkyproti někomu bychom již měli opustit, není všechno zlato, co se třpytí, jakpředkládá veřejnosti naše současná informační propaganda s jejím viděnímsvěta. Též demokracie již dnes nezůstává „kamenná“ jakou bývala dříve. Usuzujiz toho, že její princip spočívá v tom řeknu zkráceně, že většina přehlasuje menšinu avýsledek platí! Vždyť sami vidíte, že tomu tak již u nás a ve světě není!Zbavit se zloby a nenávisti dá asi velkou práci jako notorickému alkoholikovizbavit se své závislosti! Pokud nebudou moje články odstraňovány tak budu psátdál.

1 1
možnosti
ZJ

.... pane autore .... pouze z úcty k Vašemu vyššímu věku ohodnotím Váš článek pouze takto 8-o?8-o!

2 0
možnosti
Foto

V mafiánském gangu v kruhu lupičů se občas vyskytne superlupič, který ostatní ve všem trumfne. Nakonec si ho lupiči zvolí za náčelníka. Vždy to ale bude lupič.

6 3
možnosti
PS

Neobjektivní adorační předvolební článek, jako na zakázku. Přesto doufám, že ty tisíce drobných a středních podnikatelů, kteří museli investovat do EET a měsíčně budou do konce podnikání platit poplatek za software, že ti ho volit nebudou. Dejme tomu 500 měsíčně, 6litrů za rok, 60 za deset let, jen tak. A to je jenom střípek v mozaice.

4 3
možnosti
Foto

AB rozčeřil hladinu zabahněného rybníka s kapříky, kteří se neobávali žádného výlovu, všichni svorně v politickém konsensu si vytvořili ráj v téhle močůvce a my nestačíme vydělávat, abychom ukojili jejich žravost...

4 0
možnosti

jen pro upřesnění - hnutí se jmenuje ANO2011, založené v r.2012

1 0
možnosti
Foto

Spíš bych to viděl na politika se silnou sklerózou...

3 2
možnosti
MC

Soudruzi. Raději nepište.Rv

0 0
možnosti
Foto

Babišův Stropnický předává jednu brigádu AČR pod velení Bundeswehru. ANO, bude líp. Už máme zase vládní vojsko.Rv

4 5
možnosti
Foto

Co je na tom špatného, že jedna brigáda bude po velením Bundeswehru. Je to náš spojenec, je součásti NATO jako náš stát. To by mně rvalo žíly, kdyby nám opět velelo Rusko.

7 3
možnosti