Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

... pane Hnilico - nepsával jste kdysi dávno i do známého humoristického časopisu ,,Dikobraz" ??? ;-D;-D. Ještě teď po přečtení vašeho výplodu nevím, jestli se mám smát, ale spíš budu nad vámi brečet. Napsat v jednom článku tolik hloupostí, to chce věru ,,talent".

0 0
možnosti
FD

Žít na dluh umím taky.A jak!

1 0
možnosti
MK

O jakém programu ANO to mluvíte? ANO přece žádný program nemá. ANO je strana bez dlouhodobé vize, která se jen neustále podřizuje průzkumům veřejného mínění.

S takovou strategií ovšem není možné řešit dlouhodobé cíle. Např. enrgetickou soběstačnost, udržitelnost důchodového systému, kvalitu školství apod.

8 0
možnosti
MB

Nezlobte se na mne. Vaše sdělení je dost podobné, jako by vyšlo z lesa Řáholce. Manka s Cipískem se docela radují. Rumcajs denně někam odchází a doma jim zajišťuje blaho! Jak získává zdroje to nikdo neví. Pocitová teplota je ovšem dobrá

p. Burian, nesmírně správně opisuje, jak AB okradl lidi. Vyšší příjmy již mohli mít dávno, neměli. Byl to přece nápad, té hrozné ODS. A tak je olupoval dále a rozdával. Výsledek? Nemáme nic. Dálnice?, D-1 je 2 roky ve zpoždění, rychloželeznice?, reformy Důchodová, o Státní správě? ap. Tady není nic koncepčního založeno! Pouze obří dluhy a mezinárodní ostuda. ANO, bude hůř:-)

8 1
možnosti
PB

P76e41t88r 19B55u56r60i70a57n

22. 9. 2021 16:41

Promiňte pane Hnilico, ale ta starostlivost o prostý lid je jen krátkodobá póza. Zrušení superhrubé mzdy mělo být dle zákona už v roce 2014. ovšem Babiš zrušil raději ten zákon a okrádal lidi ještě 6 let. Navíc Schillerová sama řekla, že toto pozlátko bude trvat jen dva roky. Důchodcům přidal jednorázově, ovšem přičítá to k celkové valorizaci, protože ta suma působí bombasticky. Nakonec zbude důchodcům jen ta valorizace a obří inflace, která jim to všechno zase sebere. Slevy na dráhy, hezké, a dráhy krachují, stejně jako Česká pošta. Nevidím jediný manažerský počin Babiše, který by stál za pochvalu. Vámi zmiňované investice jsou jen chiméra. Opak je pravdou.

A potom, dejte mi bilion na dluh a koupím každé rodině zbrusu nové auto a ještě si budu u toho chroupat sušenky načtorc.

15 0
možnosti
LH

Bilion Vám dají Piráti - tak si je prosím zvolte....

0 0
možnosti
Foto

Kromě obřího dluhu tu nic jiného po Babišovi nezůstane.

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS