Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nesmyslný otaz - přece do vyřešení (a pokud možno potrestání viníků).

0 0
možnosti

Babiš převedl v době existence anonymních akcií část své firmy - Čapí hnízdo na své děti a mohl tak čerpat dotaci určenou pro malé a střední firmy. Na tuto dotaci by velký Agrofert neměl nárok. Potom vzal Čapí hnízdo zpět do Agrofertu. Toto jsou jasná fakta. Následně lhal, že neví, komu před tím Čapí hnízdo patřilo, přísahal na zdraví svých dětí...Jen toto by stačilo v normální zemi na jeho konec v politice. Jste tak hloupý a nechápavý nebo jen zfanatizovaný Babišův příznivec? Pak jsou tu ještě korunové dluhopisy za 2,5 mld a zneužívání finanční správy ve stylu "naši na ně klekli" ...Vše může protahovat a ovlivňovat z moci premiéra, jinak ho čeká více jak 10 let vězení, proto "nikdy,nikdy neodstoupí" .

4 3
možnosti
Foto

Pokud ale vidíte problém v tom lhaní, tak to snad není na kriminál?

1 0
možnosti
Foto

Pan autor jenom jaksi zapomněl připomenout, že EU odmítla proplatit dotaci 50 milionů Kč na Čapí hnízdo, kterou už mezitím středočeský kraj vyplatil. A firma IMOBA z komplexu Agrofert pak raději středočeskému kraji oněch 50 milionů vrátila. Takže není pravdou, že by se stále zkoumalo v papírech, co se vlastně kolem Čapího hnízda přihodilo. Vyšetřuje se spíše právní klasifikace celého případu a konkrétní odpovědnost jednotlivých obviněných.

4 0
možnosti
Foto

Co EU zbývalo, když Češi sami rozpoutali kampaň, která měla dokázat, že na dotaci nárok není. Byla by padlá na hlavu, přesvědčovat nás, abychom peníze chtěli.

2 1
možnosti

Babiš má problém za 50 milionů, Bakala za miliardy.

Ale to média a politruky nezajímá.

5 4
možnosti

Ale zajímá a píše se o tom a vyšetřuje se. Jenže Bakala není vysokým politikem a mravokárcem

4 1
možnosti
Foto

Na jednu stranu jsme proti Babišovi, ale přitom nikdo z nás si neuvědomuje, že mu vyděláváme peníze. Každé noviny jsou závislé na počtu čtenářů. Čím víc čtenářů, tím si mohu noviny říci o větší část peněz za zveřejnění reklamy. Firmy ji rádi zaplatí, protože vidí, kolik lidí čte noviny. Tím, že všichni zde diskutujeme tím idnes. cz statisticky roste počet čtenářů a tím víc peněz si může Babiš říci za reklamu ve svých novinách. Já mám pocit a i přesvědčení, že jsou zde lidi, kteří hloupími názory úmyslně provokují, protože ví, že tím se diskuze víc rozvine. Zda, za to něco mají - nevím, ale mám podetření, že ano.

1 1
možnosti
Foto

každý týden šišku Vysočiny z Krahulčí

2 0
možnosti

Děkuji Kalouskovi, novinářským hyenám, slušným novinářům, politologům i politrukům, zkrátka všem, kterým jde o naše blaho a blaho naší země. A výsledek jejich snažení?

.

ANO po kauze Babiše mladšího posílilo

Hnutí ANO by vyhrálo volby se ziskem 32,5 procenta hlasů, zjistil průzkum agentury Kantar CZ pro Českou televizi. Navzdory kauze údajného únosu syna premiéra a šéfa ANO Andreje Babiše hnutí posílilo o pět procentních bodů.

Děkuji.

3 2
možnosti

Když kouknu na sílu argumentů místních svědků Babišových, ani jsem nic jiného neočekával

5 1
možnosti
Foto

Babiš je mediální celebritou už léta a není to nic nového. Jeho kariéra celebrity začla v době, kdy bez kačky v kapse získal Agrofert s peněz, které mu poskytla do dnešních dnů neznámá skupina lidí. Pak jeho 5 milionový dar ČSSD a následní získání Unipetrolu za nejnižší nabídku a po roce nezaplacení jeho vrácení státu a následná dohoda s PK Orlen, že zařídí za jednu miliardu, aby jej získal právě on a také se tak stalo, i když opět PK Orlen dal nejnižší nabídku. Podle šetření Poláků byla na úplatcích rozdána jedna milirada a u nás se nic nedělo. Následuje Lovochemie a opět šetření Policie ČR končí ve ztracenu. Těc podivností kolem jeho osoby je mnoho.

7 1
možnosti
Foto

Běžný příběh amerického miliardáře začínajícího na chodníku N.Y. s kartáčem na boty.

2 0
možnosti
Foto

I84v28a43n 79M62a34r42e15k

2. 12. 2018 14:06

Jak se říká "chudoba vaří z vody" . . . . . A tato "kauza" je toho zářným příkladem. RvRvRv

4 1
možnosti
Foto

Základní problém s Čapím hnízdem spočívá v tom, že paní Matějovská, která podepsala žádost o eurodotaci, věděla a musela vědět o nějakém vlastnickém propojení na Babiše. Z hlediska českých kritérií bylo Čapí hnízdo, z hlediska interních předpisů EU nikoliv, což paní Matějovská mohla přehlídnout. Pokud toto bylo namítnuto, tak eurodotace musí být vrácena, ale tím by celá záležitost měla hasnout.

1 0
možnosti
Foto

... Čapí hnízdo malou firmou, ...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS