Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I17v86o 44H73n30i82l31i32c74a

16. 11. 2018 10:21

Přečetl jsem si komentáře a děkuji za ně. Ten náhled na politiku samozřejmě máme každý odlišný a tak tomu bude vždy! Článkem pouze sděluji, že nemám nic proti vyšetřování pana Babiše v souvislosti s Čapím hnízdem, ať tedy represivní orgány konají, to jsem přece napsal, ale neschvaluji a to opravdu ne vyložené – prasárny! „Šmejdi“ v té rodině, neměli co dělat na tom trvám! Způsobili mnoho zla, které se bude dále pouze rozvíjet, ale běžným lidem nic dobrého nepřinese! Nu, ale některým z vás jsou praktiky šmejdů sympatické, je to vaše právo mít takový názor, já mám prostě jiný – nic víc!

3 0
možnosti
Foto

Novináři jsou hle noví posudkoví lékaři, kteří řekli, že není nemocný a Vy jste hle nový posudkový lékař, který řekl, že je nemocný? Nebo jak jste přišel na to, že nemocný je a novináři to zlehčují?

3 2
možnosti

Pod pí Pantlíkovou plus omylem

1 1
možnosti
Foto

U vás mínus zaslouženě. Rv

0 0
možnosti
Foto

Hyenismus novinářů dosahuje vrcholu. slušní lidé se musí bránit. karma R^

3 4
možnosti

P72e35t90r 10B21u32r35i74a49n

15. 11. 2018 20:09

Vy, pane autore, musíte být opravdu velký fanda A.Babiše. Taková, až Sparťanská oddanost věci se dnes hned tak už nevidí. Tolik potlesku ve stoje, tolik aureoly a provolávání slávy z davu prostého lidu, to si naposledy užívali komunističtí vládci.

6 4
možnosti
Foto

twl...8-o8-o8-o

Š+G v jednom pořadu hodnotili zaslanou fungi asi takto:

Jedná se o muchomůrku hlízovitou, prudce jedovatou a navíc silně zapařenou.

Pokud jí zasílající divák pozřel, tento pořad již není určen pro něj.

Pokud se však dotyčný dívá, jedná se o bedlu vysokou, jedlou, ovšem silně zapařenou.

S tímto blogem je to stejné.

Pokud je myšlen vážně, je to demagogie, překroucení a lži kategoricky prezentované jako "pravda" a text nad nímž se rozumnému a demokraticky zaměřenému jedinci zvedá žaludek. 8-o8-o8-o

Pokud je to ovšem ironie a žert, je to výjimečně zábavný blog, humorně popisující skutečné dění v tomto státě a zžíravě jadrným popisem kritizující politickou situaci a morální hodnoty představitelů tohoto státu..... o dehonestaci ani nemluvě. ;-D;-D;-D

5 3
možnosti
Foto

Asi takhle, pozření muchomůrky hlízovité byl donedávna obrovský problém, protože z toho prakticky nikdo nevyvázl živý, dnes tu máme výrazně horší problém, totiž pozření ošizené koblihy, ta člověka o život sice nepřipraví, ale následky jsou horší než smrt. ;-)

Škoda, že Š+G už na tuto situaci nezareagují, slzeli bychom smíchy, teď nejspíš budeme ronit hořké slzy. :-/

3 2
možnosti

Naprostý souhlas. Celou tu akci "demokratických" sil považuji za pokus o rozvracení republiky organizovanou ze zahraničí.

5 5
možnosti

O16t44a 97K15i73n53c

15. 11. 2018 17:40

:-)Ještě jste zapomněl napsat placenou americkými imperialisty. A teď musím letět zkontrolovat účet, jestli mi tam něco nepřišlo.

4 4
možnosti

KarmaR^, ta hysterie demobloku a novinářů, kteří chtějí destabilizovat naši zemi je neuvěřitelná, absolutně nemají plán B, hlavně, že kolem toho dělají takový humbuk. A natáčet psychicky nemocného člověka je hyenismus, to už s novinařinou nemá absolutně nic společného. Vážení, kteří s tím souhlasíte, co kdyby to tak někdo udělal vašim nemocným dětem.? Navíc našim "investigativcům" hrozí ve Švýcarsku odnětí svobody až na tři roky za skryté natáčení, ve Švýcarsku to je totiž trestný čin a Babiš ml. je švýcarským občanem.

5 3
možnosti

Zdravý syn hovoří o svém nemocném otci. Jak to ten Kalousek dokázal, nechápu :-)

5 3
možnosti

Autor článku a někteří diskutjící stojí za svým "božským" naprosto neochvějně jako skála, snad až do roztrhání těla. Je nepochybné, že Babiš má řadu příznivců, kteří budou hájit svého "zbožňovaného" skoro za každé situace. Mnohdy to vypadá, že jsou postiženi jednostranným vnímáním.

Na základě jejich postojů a vyjádření je lze charakterízovat:

1) babišovec prvního stupně: bude hájit Babiše dokud mu přímo před očima nezabije jeho babičku. Jejich výskyt je masový.

2) babišovec druhého stupně: bude Babiše hájit i poté co mu přímo před očima zabije jeho babičku s tím, že stejně už byla stará a asi by brzy umřela. Jejich výskyt je řídký, ale přesto se občas najdou tací přímo fanatičtí obhájci Babiše, absolutně ignorující veškerá fakta

3) babišovec třetího stupně: ten by Babišovi pomohl svou babičku zabít. Doufám, že se vůbec nevyskytne.

12 7
možnosti

No dobra pane Vanku, a ted napiste neco podobneho o Zemanovcich.

4 1
možnosti

Podvodník ,lhář a stbák se může vrátit do Agrofertu....stát přijde o nejhoršího premiéra ve své historii a toho není třeba litovat.

8 6
možnosti

Váš názor svědčí o tom, že nemáte základní přehled. To si myslíte, že poslanci a spol. to nechají dojít k předčasným volbám ve kterých Babiš opět zvítězí? Nebo snad toužíte po tom, aby prezident Zeman opět jmenoval vládu, která to dotáhne až k řádným volbám, ve kterých zvítězí Babiš? Nevíte co se děje, nemáte přehled, pouze naivně žvaníte.

6 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS