Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážení čtenáři mého blogu. Nebylo by moudré od vás některých si článek v mém blogu nepřečíst. Byli byste ochuzeni o mnoho moudrých myšlenek a mých názorů na náš aktuální politický vývoj. A to byste si neměli nechat ujít! Pan Babiš možná někdy svou vládu sestaví, ale fakt nevím kdy? Voliči hnutí ANO, něco od něj očekávají já též a s tou ",mantrou" trestně stíhaný, bych vám všem doporučil několik let počkat! Bude trvat velmi dlouho, možná i léta než nějaký soud někdy vyřkne konečný rozsudek. Tak se tím nezabývejte, zatím stále platí, že obviněný není odsouzený.

0 0
možnosti
Foto

Sakryš , kde je pan Petřík ? P. Standa Novák se už blogera zastal , tak mně chybí druhý do party!;-D

2 0
možnosti

:-).....Pan Petřík a Standa NOvák, jsou jedni z mála, kteří zůstali při zdravém rozumu. Nespolknou všechno co ji naservíruje ČTV a Bakalovy noviny! Čest práci! .....dobře placené ! !!!!!!V

1 1
možnosti

Shodit ve sněmovně přes den ze stolu všechny návrhy zákonů od ODS a večer jít vyjednávat s ODS!

Vyhodit z funkcí vlivné členy ČSSD a pak jít jednat s ČSSD!

Tak si představujete seriozní přístup k vyjednání podpory vládě ANO?

5 1
možnosti
Foto

I tak se projevuje až extrémní arogance.

2 2
možnosti
Foto

Rozumný člověk .... to byste neměl používat, toto označení je od vás na hony vzdáleno.

Ne, že bych schvaloval aktuální postup a kotrmelec STAN, naopak. A vaše další názory, nota bene doporučení ;-D naštěstí mnoho dalších lidí a více stran nesdílí a snad tak postupovat nebudou.

Všem lidem, kteří sympatizují s Babišem a jeho blízkým okolím, bych přál,aby sklízeli důsledky činnosti jejich oblíbenců. Jenže to by sklízeli i rozumní lidé a proto to nelze dopustit.

A vaše tvrzení o podílu ANO na ekonomickém a hospodářském růstu státu je tak směšné, že vaše neznalost je do očí bijící. :-)

10 5
možnosti

p. Hnilica, teď si přesastavte, jaký by byl vývoj, kdybychom žili v normálním státě ! A.Babiš, by nebyl prezidentem nikdy jmenován - protože neměl platné Lustrační osvědčení. Následně, po prvním - neúspěšném, pokusu sestavit vládu, by přišel na řadu ten druhý - ODS. Tu opět přichází náš Byzantský vůdce a říká - Vládni , až se ti podaří získat důvěru, tak se stav. Na čase nezáleží. Odkaz T.Bati je upozaďován - akviziční spekulant je uctíván. Kdo se mu podrobí, je dobrý - kdo nikoliv ,ten není státotvorný. Dotaz - Až jednou přijdou naši vnuci a budou se tázat - Co jste to tam zase vyváděli, dědkové naši ? - Co jim tak asi řekneme ? ... :-)

11 2
možnosti
Foto

V normálním státě by nikdo nechtěl po Babišovi lustrační osvědčení.

6 6
možnosti
Foto

I18v94a54n 61M88a88r90e73k

17. 2. 2018 16:57

P.Hnilico velká karma. R^ [>-]

3 9
možnosti

Nic - dali jsme jim velikou karmu ! ... Co jste to tam zase vyváděli, dědkové naši ? - Co jim tak asi řekneme ? ... [>-]

1 0
možnosti

Slibuji sám sobě: Už Hnilicovy blogy neotevřu. Jeho nesmysly jsou čím dál nesmyslnější. Nesmím uvěřit svému "dnes to snad bude lepší". Nebude. Je to čím dál hloupější.

13 4
možnosti

Jednou za čas to udělejte, aspoň se zachechtáte;-D;-D

1 0
možnosti

:-)......Pane autore, jak vidno z diskuse, zase máte spoustu oponentů, bez argumentů.

Babiš, jako min. financí ukázal, že jde vybírat daně, přidat důchodcům a všem a řadě dalších potřebných vč. učitelů ! Preference ANO šly nahoru, ČSSD volným pádem dolů! Tady udělal Sobotka, zřejmě na radu svých blízkých, (Chovanec, Zaorálek), chybu. Kdyby to nechal běžet, dovládl by...lidé by si řekli dobrá vláda!

Ale, jak vytáhl Kalouskovy dluhopisy, které nezabraly, pak Čapí hnízdo, které před deseti roky všechny příslušné orgány schválily, začali myslící lidé tušit čertovinu!

Zdaleka tomu není konec. TeĎ se tahají svědci z StB, kteří i po 40 letech si pamatují detaily, jednou jsou důvěryhodní, když se to nehodí, nejsou !

Bohužel, jak vidíte, řada lidí to považuje za normální! PRo Vás: R^R^R^

8 10
možnosti
Foto

Na fantasmagorické výlevy je zde pan Gabriel. S ním je ale aspoň legrace, s vámi je to pane Hnilico, opravdu vážné.....

14 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS