Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Svědci v jeho prospěch, bývalí příslušníci STB se odhodlali svědčit asi proto, že si připustili možnost, že je v případě neoprávněně na pana Babiše vedeného svazku, je nebude žalovat ...

NEBO se odhodlali svědčit asi proto, že jim byla slíbena finanční kompenzace a beztrestnost.

NEVÍM - proto nemám potřebu komentovat slovenské soudy a hledat pravdu.

Ale když vidím to zanícení pro spravedlnost - tak nabídnu autorovi i jinou možnost. ;-D;-D;-D

1 1
možnosti

Vážení, při moji skromnosti vám musím sdělit! Že při čtení mých článků se vám přiblíží kolorit doba minulých časů, které vám nepřiblíží - žádný historik badatel! ;-)Je to totiž ze života. Nu a život má člověk hlavě prožívat jde nahoru i dolů a přitom si všímat "okolí" a někdy i vstoupit do dějů a to já dělal. Musím říci, že zásluhou mého povolání.Tenkrát i v současnosti se dostávali a dostávají do míst vrcholné politiky i lumpové! Tenkrát "stranou" dosazených. Dnes si je volíme demokratickou volbou sami, nemáme na výběr každá strana dá svou nabídku jmen a jména na kandidátní listině 1,2,3,4,..podle získaných procent ve volbách. A pak je slyším, hovoří povětšině o sobě o lidech téměř nic. "Voliči" je slovní floskule jim stačí, že byli zvoleni nic jiného!

Výrazné politiky v novodobé historii Československa a následně Česka se svým osobitým názorem a svou vizí ovšem každý jiného směru, měli pouze pánové V. Havel, V. Klaus, M. Zeman a poslední a z poslední doby pan A. Babiš - jiné nevidím! Zase někdy do blogu napíši, moje informace pramení z mého životního prožitku, nejsou nepravdivé! Dají se číst že? Ale ty životy jsme prožívali a prožíváme každý jinak. Jenom o tom málokdo napíše a to je celé.:-)

2 1
možnosti

J58a78r96a 22R16a86n62k

17. 2. 2018 8:59

Ne, bohuzel se to cist neda:-/

0 1
možnosti

Věřící věří. To je logické, o tom jste nemusel psát blog.

1 2
možnosti

:-).....Pane autore, vidím že se většina diskutérů až na malé výjimky,pěkně obula! Žádný zřejmě nepamatuje, nebo nechce pamatovat, jak to v minulé režimu chodilo.

Babiš byl úředníkem v Maroku, kde hlídal, aby nějací fiškuntálové neokrádali naši republiku! Pokud by se tak dělo, musel o tom informovat své nadřízené a prostě....tomu zamezit! Stát se tenkrát staral.

V současné době měli všichni "odkloňovači"v tomto volnou ruku, bez rizika potrestání. Babiš jim to zatrhl a tak jako jedna národní fronta po něm jedou. A navíc...udělal pozitivní výsledek v hospodaření státu! To se nedá odpustit.

Takže.....pověřte zase Kalouska min. financí,(zasekl - 670 mlrd. dluh) ohebného Sobotku premiérem a vy co Babiše proklínáte, budete blaženi, jak říká František Novotný, moderátor nedělního rána na rozhlase Dvojce ! R^R^R^

3 15
možnosti
Foto

Babiš akorát tak hlídal kulové s přehazovačku vy mudrlante. Babiš donášel na své nadřízené a podřízené, jak řekl soudní znalec, který vycházel se spisů, které jsou u nás a na Slovensku. Pokud by hlídal v Maroku propisovačky tak by jej asi StB nevedla jako ageta Bureše a nescházela se sním v utajovaném bytě. Pokud mluvíte o odkloňovačích, tak nepřekonatelný odkloňovač byl a je Babiš. Babiš zasekl dluh a ješta se přihrál několik milirad do své kapsy jako minstr financí. a svůj majtek ještě jednou tak zvýšil.;-D

12 4
možnosti

Je opravdu smutné, když chlap ve vašem věku a zkušenostmi s životem za komunistů dokáže napsat právě tohle.

15 3
možnosti
Foto

O80t96a43k36a38r 32S65e66k96l

15. 2. 2018 18:39

Věk + zkušenost nemusí nutně generovat moudrost.:-)

9 1
možnosti
Foto

Jasně, věřte, není šlechetnějšího, jasnějšího, rozšafného, milujícího, empatického, moudřejšího, shovívavějšího člověka, než je Andrej Babiš-Bureš.

P.S. vypsaná adjektiva použijte v příštím blogu, uděluji vám copyright. ;-D

15 3
možnosti

Ještě : slunce nejjasnější!

10 0
možnosti
Foto

Babiš vázací akt podepsal dne 11. 11. 1982 v době od 16:30 do 18:00 ve vinárně U obuvníka. V dochovaných dokumentech lze najít detailní popis inkriminované schůzky. Bylo dohodnuto, že Babiš se bude hlásit heslem „ nesu vám materiály od pana Bureše“. Byl mu dán úkol zjišťovat náladu mezi zaměstnanci v době pohřbu Červoněnka. V závěru zprávy estébáci uvádějí, že Babišův příchod i odchod do vinárny proběhl hladce a bez prozrazení a během schůzky se projedlo a propilo 65,- Kčs. Agent Bureš je uveden mezi tajnými spolupracovníky, kterým StB důvěřovala a tedy jako jeden z mála, měl možnost chodit na schůzky s příslušníky StB do tzv. propůjčeného bytu s krycím názvem Vojak v Bratislavě. Spis Bauer. Osobní spis na bývalého náměstka generálního ředitele Petrimexu Dušana Slezáka, kterého StB marně lámala k intenzivní spolupráci. Bureš je ve spisu zmíněn jako jeden z agentů, kteří podávali na Slezáka hodnocení. V evidenci spisu, vedeného na někdejšího Babišova spolupracovníka z Petrimexu Richarda Szabóa, je jmenován také záznam od agenta Bureše.

12 1
možnosti
Foto

Je to dobrá informace, ale jeho zastánci jí buď přejdou nebo budou jakkoliv zlehčovat, ačkoliv je to jednoznačně donášení. Tečka.

11 1
možnosti

Každá sekretářka PZO, když jela do zahraničí, musela podávat tzv. cestovní zprávu. A kde myslíte, že ty zprávy končily? Jsou tedy ty PZO sekretářky donašečkami?

5 3
možnosti
Foto

Každý, kdo jel tehdy západní ciziny byl tak zvaně vytěžován. Vytěžování se provádí i dnes. Pokud letíte do Izraele, tak jste u nás vytěžen pracovníkem spolupracující se státem Izrael a stejně tak jste vytěžen pokud se vracíte. Vytěžování probíhalo a probíhá tak, že proti vám si sedne pověřený pracovník, který má v roce blok a tužku a klade vám otázky. Vy na otázky odpovídáte. On o tom napíše zprávu a ta se po nějaké době zkartuje. Stejně tak, pokud ve vašem domě zloděj vykrade sklepy, tak jste policisty vytěžen tomu, co jste viděl a co můžete sdělit k vykradeným sklepům. To vše sepíše s vámi mezi dveřmi vašeho bytu. Tak je to i v případě sekretářek. Ta odpověděla na předložené otázky, ale žádné svého spolupracovníka nenapráskala, že dělal proti státu to a to. Nikdy nepodepsala tak zvaný vázací akt, že bude spolupracovat StB, tak jako to udělal Babiš. Já nechápu lidi, kterým jsou Babišem ochrnuti tak, že ať udělá cokoliv, tak tomu nebudou věřit a budou jej hájit do hrdel a statků.

6 2
možnosti

Spolupracovníka StB bylo i nebylo těžké získat.

Prostě byly pozice, na které souhlas se spoluprací byl potřebný. Třeba v případě ředitelů (téměř čehokoliv). A také zaměstnanců PZO, pokud se předpokládal styk s cizinci. O pracovnících se zahraničními služebními cestami nemluvě.

Zopakuji, co jsem kdysi četl a s čím plně souhlasím: Kdyby Babiš řekl, sorry jako, ale v PZO jsme spolupracovali všichni, spolupráce však byla jen na ekonomické a případně politicko-ekonomické úrovni. Netýkala se československých jednotlivců - zachoval by se chlapsky, čestně a problém by skoro neexistoval. (Tedy kromě faktu, že pánové Zeman, Sobotka ani Babiš nerespektují naše zákony, vyžadující, aby adepti před jmenování ministrem předložili lustrační osvědčení. Ten požadavek existuje bez přiznání, jako s přiznáním. Darebáci, arci, zákony nectili nikdy.

3 0
možnosti
Foto

otevřeně přiznat by to mohl mezi chlapy, ale ne mezi podrazáckými politiky. Ti také nepřiznají, kolik si za kariéry přihráli nelegálně bokem a o tom to je.

2 8
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS