Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I64v26o 92H45n52i86l20i86c21a

16. 11. 2017 14:36

Děkuji za polemiku k článku. Křestní jména jsem již opravil, ale smysl mého článku je o vládě. A ta by měla být po volbách sestavena! Obvinění pana Alexeje Babiše je pouze o tom, aby nepůsobil v politice. Věřím, že zvládne v klidu funkci předsedy vlády i vyšetřování Čapího hnízda - to povedou jeho právníci a rozsudek, bude li nějaký tak, až po létech. Každý z vás co zde píšete, že by měl vyčkat rozsudku je v podstatě cynizmem o kterém sami víte! Rozsudek kdy za dva, tři a více let? Hnutí ANO 2011 je hnutím pana Alexeje Babiše. Vznik nové strany bez výrazné a silné osobnosti je nesmysl! Konkrétní člověk musí strhnout pozornost v prvé řadě na sebe. Strana Piráti, mají pana Bartoše, SPD pana Okamuru, TOP 9 pana Kalouska apod..

0 0
možnosti

Dokud nebude vyřešen problém s očištěním jména, nebo obviněním pak bude problém uzavřít koalici stále aktuální. Je to naprosto jednoduchá věc. Já bych také neuzavíral smlouvu s někým koho fakticky vyšetřuje policie s nejasným výsledkem. Bude obviněn? Bude očištěn? Co potom se smlouvou?

Může si za to Babiš sám. Už před volbami mohl tohle všechno mít vyřešené. Nemusel se prsit, jak spolupracuje. Měl se rovnou nechat vydat a čekat, co řekne státní zástupce. Jenže chudák Andrejko všude vidí konspiraci a spiknutí proti němu, a proto takticky vyčkával až se vyjádří poslanci v jednání o imunitě. Nějaké kecy, že se imunity vzdá, nikoho neohromí. Měl ve sněmovně vystoupit a veřejně se vzdát imunity. To je odvaha, jejíž nedostatek vyčítáte pirátům.

8 1
možnosti
Foto

Jenže on tak jednal v sebeobraně. Podobně si imunitu "obstaral" Voloďka Železný, aby se vyhnul popotahovačkám za jakýsi celní problém.

A.B. se takhle vlastně přiznal.

1 0
možnosti

J31i98r45i 20B21o49r

14. 11. 2017 15:37

Ivan,Alexej, Andrej, už jsem z těch Babišů volaaký zmetený.

2 0
možnosti

Zkuste to prohodit. Nejdříve napište a až potom vypijte.

0 0
možnosti
Foto

Máte v tom pěknej guláš. To chce srovnat myšlenky, tedy nejdřív si je pořídit a pak utřídit. Většině to pomáhá, zkuste to taky.

4 0
možnosti

Piráty volila i má 92 letá teta - Aby tam byli i nějací mladí ! Myslím, že to vystihla i dobře, co presentují, se zatím neví. Každopádně Bartoš je umný člověk a dělá dobře, že nejde do vlády. To se novodobým nevyplácí ! Mazák Miloš už nováčka mazaně mate - na hradě probírají ostudnost privatizace OKD. To je pro Piráty aktuální téma ! Hlavně neřešit, zda oligarcha do 31.12.2017 - Bude smněrován směr basa, to jsou současné ptákoviny a nepodstatnosti ... , že ano :-)

3 1
možnosti

Jsou i jiní kteří dělají kokodák- jako sorry.;-D

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS