Diskuse

Na co se čeká - na již jednou v historii pronesená slova?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

Odpověď diskutujícím. Samozřejmě nemohu o panu Babišovi cokoliv podrobnějšího vědět, informace čerpám z běžných zpráv. Pan Babiš podnikal a úspěšně tedy pracoval o politicích z " povolání" si to nemyslím ti se naučili a kdo by se nenaučil po 20 až 27 letech ve svých vyjádřeních kličkovat a kecat. A pozor to je moc důležité, nenesou za svá rozhodnutí žádnou odpovědnost. Trvám si na svém politika není práce jde pouze o lidmi vydatně sponzorovaného osobního zájmového "koníčka" na kterém nelze nic zkazit. Budou dělat i kotrmelce, aby se v politice udrželi. Sobotkovi nevěřím nos mezi očima bez Babiše a hnutí ANO by před 3.5 lety předsedou vlády nebyl! Usmívá se, že někoho přechytračil, ale předsedou příští vlády doufám, že již nebude. Takže po volbách se to dovím, přínosem pro Českou republiku není.

Nikdo z vládních činitelů o rizikovou práci ani nezavadil, v podnikání můžete udělat i chyby aniž by člověk chtěl, ale to neomlouvá v podání trestních oznámení! Pan Babiš je doposud člověk netrestaný - a tak pro mne platí zatím všechno co jsem o něm napsal!

0 0
možnosti
AR

Nejvyšší kontrolní úřad už na prahu roku 2016 zveřejnil hrubé chyby a nedostatky jak Babišových firem, tak i jeho úřadu za r. 2015. Tak vlastně se i veřejnost postupně začala dovídat o způsobu ministrování A. Babiše. A nejednalo se o desítky miliónů korun, ale prohřešky byly stamiliónové a pan ministr nevěděl jak to zdůvodnit a vysvětlit. Tento stav trvá dosud.

4 0
možnosti
Foto

Hned v úvodu se opravdu hrubě mýlíte. Babiš v politice nevadí jako podnikatel, ale jak jedná. Férových podnikatelů by se našla řada, ale Babiš mezi ně rozhodně nepatří. Stačí si připomenout případ nejkřiklavější - Čapí hnízdo.

11 1
možnosti
ZB

Pane Hnilica, já věřím, že jste pouze úpřimný člověk. Na fotografii vypadáte dostatečného věku, aby jste si pamatoval nejen páně Babišovo podnikání, ale také předešlé eskapády Babišovic rodiny včetně pana Babiše v počátcích slibné kariéry přeshraničního oobchodníka československým socialistickým zbožím .Je dobře, že podnikatelé nejsou třídní nepřátelé, ovšem pana Babiše bych mezi podnikatele nepočítala, protože opravdové podnikání a tady mezi blogery několik osob ví o čem mluvím, vypadá zcela jinak. Pán Babiš přežil celý svůj život mimo realitu a díky tomu, že má na kontě nějaké reálné peníze, se utvrdil v přesvědčení, že to realita je. Nejvhodnější ze všeho by nejspíš bylo přejmenovat Agrofert na Tatramat.Taková klasická důvěryhodná značka by to byla - příhodné, protože se mi zdá, že pan Babiš je taky v ČR moc důvěryhodný. Takový důvěrník neboli konfident se tomu taky říkalo.

7 1
možnosti
VH

Když nechápete, co je na panu Babišovi špatně, není Vám pomoci. Ani Vaší představě o morálce.

14 5
možnosti
TB

Vám ovšem taky není pomoci. uvažujte tohle všechno věděl Sobotka už když ho bral do vlády, 3,5 roku mu to nevadilo. A najednou, 6měsíců před volbami, mu to vadí a dělá z toho všeho hon na čarodějnice. Ne nejsem stoupenec Babiše a ani nejsem stoupenec Zemana, pouze se na to dívám pohledem nestranného diváka. 3,5 roku dělal Babiš Sobotkovi, co mu na očích viděl a vždy se odvolával na koaliční dohodu.

Takže morálka je někde jinde, házet lidi přes palubu to levicoví poslanci umí,ale u vlastních to už nejde, to je snaží pokrýt za každou cenu.

7 2
možnosti
Foto

pan Babiš měl toho novináře vyhodit a ne se s ním domlouvat, potom bych mu věřil.

8 1
možnosti
JN

A víte, co je komické? Že ten novinář se netají tím, že ta koláž, která byla zveřejněna, je velmi prostříhána a upravena.

Takže kdo ví, třeba ho poslal do háje nebo do míst, která má každý člověk na dosah ruky. Jen to bylo ze záznamu vystřiženo.

Ale souhlasím s vámi, že ho tam měl poslat ihned a ne až po cca dvou minutách hovoru.

3 3
možnosti