Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

Zase jsem se "rozepsal" až příliš ...., ale dokončím to.

Abych pravdu řekl, nečekal jsem při svémvstupu – (třeba již jenom ta moje fotka pořízená v chodbě), do blogu iDnes, žemoje články najdou čtenáře a též ty „karmy“ že jsou ucházející i když je třebaříci, že si někdy člověk přečte článek celý, ale neohodnotí ho s tím, že byl ažtak skvělý. Takže všem, kteří jste můj blog navštívili, četli moje články,případně „klikli karmu" děkuji .

A na a to, že si mého článku všimnou i v redakci blogu iDnes apřidají ho do rubriky „ Zaujalo nás“ s tím jsem fakt nepočítal! Nu ale potěšilo mě to, tam se asi příliš často běžný bleger nedostane.

Budu psát v blogu i nadále, ale proud svých článků omezím,musím najít vskutku téma nad kterým se člověk musí zamyslet a vložit k němusvůj komentář. Politických „prkotin“ je mnoho, přicházejí k nám denně, alepoliticky zásadních zase až tak moc není!

0 0
možnosti
IH

Opět ta moje souhrnná odpověď! Názory na politické děje mámerůzné a tak to zůstane. Od toho ta politika vlastně je. Myslím si, že všeobecněpřichází doba, kdy přestává ve světě platit „stojím“ nalevo, napravo nebostředu politického spektra. To dokazuje třeba Donald Trump v USA anirepublikáni chvíli nevěděli co s ním, Emanuel Marcon ve Francii kam hozařadit, Theresa Mayová v Anglii ta též nepředstavuje politiku vpravovlevo. Zatím „kamenný řád“ Zůstává v NSR Německo bylo vždy pevné!

Politika začíná měnit pravidla v tom smyslu, že lidéchtějí pouze práci, „za práci peníze“ zpívá J. Werich a pak si již se svýmživotem každý poradíme. Takže ty politické „světové“ strany ztrácejí svůjpůvodní význam zaměřený na „své“ voliče. To lidé začínají jaksi chápat a prototen „rozruch“ i v našich „zavedených“ stranách v četně KSČM to nechápuvůbec. Zaspává moderní trend politických vývojů, zůstane neužitečnou,nepoužitelnou a odloženou stranou s promarněnými hlasy voličů. Chce to itrochu risku! Úspěšný a nezkorumpovaný podnikatel v dnešní době již dávnonení „třídní nepřítel“!

A být politikem zase není tak nesnadné vždyť spoustadnešních politiků byli po Listopadu kluci. Podívejte se na vznik nových stran –s ničím nepřicházejí lidé „sází“ na názvy Piráti, Žít – nějaké město a cotak „loupežníci“ také by určitě nějaké hlasy dostali. Stačí být v pravý časna správném místě, to tenkrát byli, vyhmátnout mezeru v politickém seznamua je to, nějaké to vzdělání, cizí jazyk, osvojit si proud myšlenkové analogie a rétorickácvičení – Platon, Sokrates, Aristoteles a Marcus Cicero. Panu Babišovi scházíta dramatičnost v projevu nic jiného. Mnoho jeho sympatizantů mu jeho každodenníčinnost pro lidi věří včetně mě. Nemusí pronášet nadnesené „vize“ budoucích činů, lidé sičasem všimnou a všímají, že ví kam je třeba hlavně v ekonomice kráčet. A zahraniční politika, není tak důležitá. Tu za nás dělají instituce EU jenom ten náš prezident jim tu práci poněkud stěžuje.

Abych pravdu řekl, nečekal jsem při svém vstupu –

0 0
možnosti

Chci Vám a panu Petříkovi poděkovat. Nikdo tady neodvedl proti Babišovi tak dobrou práci jako vy. Být za vola není lehké, ale vy dva jste se toho zhostili se ctí.

0 2
možnosti
JK

J32i45ř40í 89K55ý34r58a

8. 5. 2017 10:45

Skvělá článek, karmaR^

2 2
možnosti

Je třeba zastat se prezidenta, Bureše. A kdy přijde na řadu Stalin, Hitler.....?

3 4
možnosti
Foto

Ne ANO zatím z vlády neodejde. ANO se stylizuje do státotvorné strany a v jejím zájmu je pokračovat. Babiš sice vládu nedobrovolně opouští, ale pořád zde platí koaliční smlouva, kdy za jednoho ministra nominuje nového. Jde o to, kdo to bude. Nesmí to být nikdo z Agrofertu, to je Sobotkova podmínka. Možností je mnoho a kandidát bude ještě větší kalibr než Babiš - z legrace by to mohl být i Klaus starší nebo dokonce Kalousek (nechtěl bych vidět výraz v očích pana Sobotky), ale čekejme někoho hodně důvěryhodného, koho nejde lehce zamítnout. ANO by vyklizením pozic dala ČSSD možnost uvést peněžní toky zpět do jejich koryt. Vyklizením pozic by znamenalo uznání všech pravd i lží směrem k ANO. Sobotka musí hrát svou hru hodně opatrně.

4 0
možnosti
NM

...nelze nic víc nežli souhlasit a karma ale dnešní OVM mne opět ujistily,že můžete vyhrát na celé čáře ale ten podlý zbytek když se domluví/ bylo to vidět dnes/ tak vás s úsměvem odstaví a vůbec nic nezmůžete...jak ale pro případ z tohoto guláše;-O!!

3 4
možnosti
JL

Prezidenta máme trapného, je tak komický, že je na něj zvědavá jen Čína, protože je jí to divné, co je to za existenci, ještě to neviděla, ale tyhle český dědky známe z hospod. Babiš lže, podvádí, vydírá - ale kdo to nedělá, když potřebuje dostavět barák a jet do Karibiku na dovolenou? A Sobotka je směšný a gumový, nicméně nemůžeme tu pustit pravičáky ze řetězu a lepší levici nemáme. Důchodci nechtějí žebrat a hrabat kontejnery. Takže nic, jedeme dál.

2 1
možnosti
JP

Není to dlouho, co fešáci, kteří tam dnes s kravatami seděli, přemýšleli jak odevzdat církvi majetky a není to dlouho, jak tito fešáci chtěli pokračovat dál, např. privatizací státních lesů. Jenom díky alternativě A. Babiše se vše zarazilo a nyní jde o to, zda jenom opozdilo. To nejsou pomluvy, to je realita. Ono by stačilo jenom kdyby někdo poodkryl činnost např. takového, dnes již zrušeného, Pozemkového fondu a jak se zahospodařilo se státní půdou a nestačili by jsme se divit.

Dobře napsáno R^:-)

6 3
možnosti
Foto

Kolik nás českých "zločinců" - z podnikatelské drobotiny pověsil ve svých masokombinátech Slovák na hák ? Tleskejte ! Ať jedou čehúni do řetězců !

2 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS