Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážím si názorů všech diskutérů, kteří vstoupili do obsahu mého článku s jakémkoliv názorem. Já rozhodně nejsem nesoudný člověk a utvářím si názory jednak ze svých prožitků a z dostupných informačních zdrojů. Ale v chápání historie se samozřejmě musíme lišit. Rusko třebaže se chvíli jmenovalo Sovětský velmi draze vykoupalio svobodu jednak pro svou zemi ale také pro Evropu která se pak dopracovala ve svém vývoji až do dnešních dnů.To popřít nelze. Ano může žehrat na peripetie co tomu v poválečné Evropě předcházely. Ale současné Rusko a jeho lid si svou přítomnost a spolupráci v Evropě zaslouží o tom jsem přesvědčen! Patří do Evropy k nám.

1 1
možnosti
Foto

Já si vašich názorů taky moc vážím, a ve většině se určitě shodneme. I když co se týká stavu současné Evropy, myslím že Rusko udělá lépe když si bude hledat partnery ke spolupráci někde jinde.:-/

0 0
možnosti

J48a16r47a 47R20a29n55k

30. 1. 2017 1:52

Prominte, uz z ucty k me matce, ktera za VASEHO rezimu trpela, jsem Vas panflet necetla, stacily mi ty predesle a je mi lito, ze stary clovek podleha stastnym vzpominkam mladeho komunisty, musely to byt pro Vas nadherne doby, ta moc, kterou jste meli......ale ty vyhnaly spoustu ceske inteligence a lidi, kteri pro republiku byli neocenitelni. Takze si piste dal, pokud je to pro Vas na stara kolena zpusob terapie, ale pokud si vymyslite, pak by tam mohl byt naznak .....ehm....starnuti.

1 2
možnosti

J92a97k29u17b 41M72a52c29h

29. 1. 2017 22:28

Máte plnou pravdu. Rusko již není socialistické. Také nikdy nebylo. Je to opět carské Rusko s carem Putinem v čele. Pořád mu ta jedna éry vývoje společnosti schází.

Ale korupce a lež zůstaly v plné míře.

3 0
možnosti
Foto

Zato v Česku žádná korupce ani lež podle vás není, co? Celá rozhádaná EU neschopná řešit jakékoliv problémy je pro vás asi ideálem demokracie.:-P

0 2
možnosti
Foto

Pane Hnilica, váš blog je velice obsáhlý a je v něm hodně slov věnováno obhajobě dnešního Ruska a Putina. Na druhé straně tam není zmíněno tolik indicií, které nestranný hodnotitel nemůže nezmínit.

Co vás vede k této zřejmé nerovnováze?

Vadí vám neuskutečněný projekt pasivního radaru na našem území, pomíjíte aktivaci jaderných bojových hlavic v době napadení Krymu – aktu o kterém se přímo zmínil sám Putin.

Nemluvíte o zelených mužíčcích, které rovněž potvrdil Putin na svrchovaném území Ukrajiny. Nemluvíte o bombardování Grozného a likvidaci čečenských civilistů. Nezmiňujete nevyšetřené vraždy novinářů či Putinových politických odpůrců. Pomíjíte reinkarnaci Stalinova kultu o Katyni, gulazích a dalších a dalších kauzách ani zmínka.

Pokud do svého uvažování nezahrnete i tyto fakta, nelze brát vaše projevy jako nestranné a tudíž i jejich vyznění, jako pravdivý popis situace.

4 0
možnosti
Foto

Putin řekl, že zvažoval aktivaci jaderného potenciálu, nikoliv, že se něco hnulo, co by třeba mohly zaznamenat americké radary.

0 1
možnosti
Foto

Je vždy příjemné zjištění, že existují zkušení lidé s vlastním, fakty a zkušenostmi podloženým názorem. Má to jednu výhodu, takovýto názor není nutno během času či života příliš měnit. Naopak názory všech těch různých mladých, nadějných, moderních, vzdělaných resp. nadprůměrně inteligentních jedinců, kterými jsou diskuse tak přecpány, se v průběhu let imrvére vyvíjejí, mění, a to přesně tak, jak se mění aktuální propaganda, z níž čerpají, propaganda, která zítra bude tvrdit úpně něco jiného, než tvrdila včera. A těmto joudům to stačí, oni si toho zpravidla nevšimnou. Proto karma, hezký den !R^

2 4
možnosti

"Separatismus v Čečensku vzal za své." Opravdu úžasný eufemismus...

3 0
možnosti

Vstoupil jste na tenký led, to se nebude líbit

0 0
možnosti

J21i97r39i 39V53r66a38b21e33c

29. 1. 2017 14:47

Rusko nic neztratilo, to byly obsazené, násilně ukradené země bolševikama. Do teď mají ukradenou část Finska (Karelii) a Krym.

8 4
možnosti
Foto

Vskutku bolševikama? Ale ti pouze si vzali území, které už předtím patřilo carovi. A sovětská vláda byla uznána všemi státy světa jako pravoplatný nástupce carské monarchie.

2 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS